VVS i KØBENHAVN

Vi løser alle former for VVS-arbejde for private og erhverv

VVS-installatør med fokus på kvalitet

Københavns Vandservice har stor erfaring med alle former for gas-, vand og varmeinstallationer. Vi kan klare alt fra en dryppende håndvask til et strejkende varmeanlæg. Med et stort team af dygtige VVS-installatører kan vi hjælpe dig uanset hvad din VVS-opgave måtte være. Eksempelvis:

Kontakt os på 31 62 11 00 for VVS Værløse, Holte & Hørsholm

Vi har også døgnvagt

Er dit problem akut, eksempelvis hvis du har et sprunget vandrør eller mangler varme, kan du ringe til vores døgnvagt. Vi rykker ud i hele Københavnsområdet og hjælper, hvis du står med et akut problem på dine vand- og varmeinstallationer.
Fokus på service og samarbejde

Vi sætter en ære i at udføre et arbejde af høj kvalitet i tæt samarbejde med kunden, så du får den løsning du har behov for til en fornuftig pris. Vi går også op i at overholde aftaler og rydde op efter os. Derfor har vi også opnået en score på 4.59 stjerner ud af fem på Anmeld Håndværker.

Det siger vores kunder

Elite Håndværker
Din garanti håndværker
VVS Håndværker

★★★★★

Montering af vaskemaskine

Havde besøg af Noah, som udover at være meget høflig, også var effektiv og god til at forklare om muligheder og vejledning undervejs.

★★★★★

Indsat blandingsbatteri og skiftet varmepumpe

VVSeren kom til tiden og udførte arbejdet effektivt, venligt og imødekommende. Varmepumpen var ikke bestilt, men det blev hurtigt klart, at den gamle ikke virkede længere. Derefter bestilte han en ny, vendte tilbage og installerede også den. Alt inden for samlet 2 1/2 time. Og alt virker nu, som det skal. En virkelig god oplevelse!

★★★★★

Toilet med indbygget cisterne

Super god service hele vejen rundt! Nemt at fange firmaet på telefonen, fik en hurtig aftale, VVS montøren kom som planlagt og fiksede problemet og fakturaen kom dagen efter.

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

TEKNIQ – din garanti for et godt håndværk

Som medlem af installatørernes Organisation, får du i Københavns vandservice en autoriseret og veluddannet VVS-installatør. Skulle der være problemer efterfølgende, dækker Tekniqs garanti skader op til 100.000 kr.

Din garanti

Din garanti for kvaliteten af vores arbejde

Har dette vakt din interesse?

Københavns Vandservice har administration og hovedsæde i Viby Sjælland, og derudover værksteds- og lagerfaciliteter i Herlev.
Vi kører dagligt ud i Herlev, Glostrup, Gentofte, Kongens Lyngby og København.

Så kontakt for at få professionel VVS-hjælp og et uforpligtende tilbud.