Fjernvarme installation & fjernvarmeservice i København

Din VVS'er med ekspertise i fjernvarme

Vedligeholdelse, reparation og
installation af fjernvarme

Spar penge ved at skifte til fjernvarme

Installation af fjernvarme kan virke som en stor investering nu og her, men faktum er, at denne energikilde på den lange bane gør en tydelig forskel. Det gælder både i forhold til miljøet og en billigere varmeregning. Fjernvarme er nemlig mere energieffektiv end f.eks. olie og gasfyr, og du vil derfor på sigt spare penge på ved en fjernvarmeinstallation. Det skyldes blandt andet, at der bruges kraftvarme eller spildvarme til opvarmningen.

Københavns Vandservice ApS – Din lokale ekspert i VVS og fjernvarme

Københavns Vandservice ApS er din lokale ekspert i fjernvarme. Vi kan hjælpe med alle former for vedligehold, reparation og installation af fjernvarmeanlæg. Vi samarbejder med HOFOR i forbindelse med målerhåndtering. 

Mange fordele med fjernvarme

Ca. 6 ud af 10 ejendomme i Danmark har et fjernvarmeanlæg, og der er mange fordele ved installation af et fjernvarmeanlæg:

Samtidig giver Energispareaftalen dig mulighed for at få energitilskud. Når du skifter dit oliefyr, gasfyr eller el-opvarmning ud med en veksler til fjernvarme, kan du opnå et energitilskud, fordi du skifter til en mere miljøvenlig opvarmningsform.

Optimer dit hjem med professionel fjernvarmeinstallation

For at optimere din fjernvarmeinstallation og realisere potentielle besparelser, er Københavns Vandservice din ideelle partner. De specialiserer sig i tilpasning af fjernvarmesystemer til specifikke behov, hvilket sikrer både miljømæssige fordele og reduktion af varmeudgifter. Kontakt Københavns Vandservice for at drage nytte af deres ekspertise i effektiv fjernvarmeinstallation og start rejsen mod et mere økonomisk og bæredygtigt hjem. For detaljeret vejledning, er det bedst at henvende sig direkte til dem.

Fremtidsikre din opvarmning med eksperterne

Ved at investere i en professionel installation af fjernvarme fra Københavns Vandservice, sikrer du en fremtid med lavere energiomkostninger og en markant forbedring af dit hjem eller din virksomheds CO2-fodaftryk. De tilbyder ekspertise og høj kvalitet i hvert trin af processen, fra den indledende rådgivning til den endelige installation og igangsætning. Tag det første skridt mod en mere bæredygtig og omkostningseffektiv opvarmning ved at kontakte Københavns Vandservice allerede i dag.

Hvad er fjernvarme?

Når du vælger at installere et fjernvarmeanlæg, får du en lokal distribueret varme til din bolig – typisk gennem varmt vand fra centralt beliggende forsyningskilder, der gennem ledninger sender varme ud til din bolig. Sammen med varmepumpen er fjernvarme en af de mest bæredygtige løsninger på markedet. Du kan desuden spare yderligere penge ved at indstille dit fjernvarmeanlæg til sommerdrift, så du ikke bruger unødvendig energi i de varme måneder. På nuværende tidspunkt er der omkring 65% af de danske boliger, der allerede forsynes med fjernvarme eller kan få det installeret.  Det er med andre ord ikke alle, der har muligheden. Bor du derimod et sted med eksisterende fjernvarmenet, kan du ved hjælp af en stikledning kobles på dette.

Hvad er prisen på fjernvarme?

Prisen på en fjernvarmeinstallation afhænger af, om der er tale om en boligforening eller et parcelhus. Typisk vil fjernvarmeinstallationen koste 40-45.000 kr. for et parcelhus, men på grund af fjernvarmens status som miljøvenlig opvarmningsform kan du søge om tilskud til installationen ved at henvende dig til dit lokale fjernvarmenetværk.

Hvor meget sparer man ved fjernvarme?

Hvor meget du sparer på din varmeregning, afhænger af selve fjernvarmeprisen og nyttevirkningen på opvarmningssystemet. En ting er dog sikker – du er sikret en billigere energipris, og du skåner samtidig miljøet ved at installere fjernvarme. Vi er selv beliggende i København og er altid klar til en uforpligtende snak ved spørgsmål om fordelene ved fjernvarmeinstallation.

Det siger vores kunder

Elite Håndværker
Din garanti håndværker
VVS Håndværker

★★★★★

Montering af vaskemaskine

Havde besøg af Noah, som udover at være meget høflig, også var effektiv og god til at forklare om muligheder og vejledning undervejs.

★★★★★

Indsat blandingsbatteri og skiftet varmepumpe

VVSeren kom til tiden og udførte arbejdet effektivt, venligt og imødekommende. Varmepumpen var ikke bestilt, men det blev hurtigt klart, at den gamle ikke virkede længere. Derefter bestilte han en ny, vendte tilbage og installerede også den. Alt inden for samlet 2 1/2 time. Og alt virker nu, som det skal. En virkelig god oplevelse!

★★★★★

Toilet med indbygget cisterne

Super god service hele vejen rundt! Nemt at fange firmaet på telefonen, fik en hurtig aftale, VVS montøren kom som planlagt og fiksede problemet og fakturaen kom dagen efter.

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Få installation af fjernvarmeanlæg udført af din VVS installatør

Københavns Vandservice tilbyder professionel og autoriseret hjælp med alt inden for fjernvarme eksempelvis:

Mere end halvdelen af de danske hjem, der har fjernvarme, har fejl på fjernvarmeinstallationerne ifølge Teknologisk Institut.

Med en fjernvarmeservice, hvor anlægget testes og justeres, kan du sikre, at varmesystemet kører effektivt og uden spild.

Hvis du mistænker, at du betaler for meget i varmeregning, og at det skyldes, at dit fjernvarmeanlæg spilder varme, skal du være opmærksom på følgende:

Få tjekket dit varmeanlæg af Københavns Vandservice, vi kan muligvis spare dig for mange penge.

Din garanti

Din garanti for kvaliteten af vores arbejde

Få en pris på installation eller service på dit fjernvarmeanlæg

Københavns Vandservice har administration og hovedsæde i Viby Sjælland, og derudover værksteds- og lagerfaciliteter i Herlev.

Vi kører dagligt ud i Herlev, Glostrup, Gentofte, Kongens Lyngby, Roskilde og København, så kontakt os for at få et tilbud på fjernvarmeinstallation eller anden service på dit fjernvarmeanlæg.

Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 31 62 11 00 – Så tager vi hånd om din fjernvarme.