Fjernvarme installation & fjernvarmeservice i København

Din VVS'er med ekspertise i fjernvarme

Vedligeholdelse, reparation og
installation af fjernvarme

Københavns Vandservice ApS er din lokale ekspert i fjernvarme. Vi kan hjælpe med alle former for vedligehold, reparation og installation af fjernvarmeanlæg. Vi samarbejder med HOFOR i forbindelse med målerhåndtering. 

Mange fordele med fjernvarme

Ca. 6 ud af 10 ejendomme i Danmark har et fjernvarmeanlæg, og der er mange fordele ved installation af et fjernvarmeanlæg:

Samtidig giver Energispareaftalen dig mulighed for at få energitilskud. Når du skifter dit oliefyr, gasfyr eller el-opvarmning ud med en veksler til fjernvarme, kan du opnå et energitilskud, fordi du skifter til en mere miljøvenlig opvarmningsform.

På den måde mindsker du dit energiforbrug i din bolig. Læs meget mere om energitilskud ved fjernvarmeinstallation på Energikøbs hjemmeside.

Alle i Danmark kan ansøge om energitilskud hos Energikøb. Det er ligegyldigt, hvor i landet du bor, og hvor du køber din el, gas, olie, fjernvarme henne.

Det siger vores kunder

Elite Håndværker
Din garanti håndværker
VVS Håndværker

★★★★★

Montering af vaskemaskine

Havde besøg af Noah, som udover at være meget høflig, også var effektiv og god til at forklare om muligheder og vejledning undervejs.

★★★★★

Indsat blandingsbatteri og skiftet varmepumpe

VVSeren kom til tiden og udførte arbejdet effektivt, venligt og imødekommende. Varmepumpen var ikke bestilt, men det blev hurtigt klart, at den gamle ikke virkede længere. Derefter bestilte han en ny, vendte tilbage og installerede også den. Alt inden for samlet 2 1/2 time. Og alt virker nu, som det skal. En virkelig god oplevelse!

★★★★★

Toilet med indbygget cisterne

Super god service hele vejen rundt! Nemt at fange firmaet på telefonen, fik en hurtig aftale, VVS montøren kom som planlagt og fiksede problemet og fakturaen kom dagen efter.

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Få installation af fjernvarmeanlæg udført af din VVS installatør

Københavns Vandservice tilbyder professionel og autoriseret hjælp med alt inden for fjernvarme eksempelvis:

Mere end halvdelen af de danske hjem, der har fjernvarme, har fejl på fjernvarmeinstallationerne ifølge Teknologisk Institut.

Med en fjernvarmeservice, hvor anlægget testes og justeres, kan du sikre, at varmesystemet kører effektivt og uden spild.

Hvis du mistænker, at du betaler for meget i varmeregning, og at det skyldes, at dit fjernvarmeanlæg spilder varme, skal du være opmærksom på følgende:

Få tjekket dit varmeanlæg af Københavns Vandservice, vi kan muligvis spare dig for mange penge.

Din garanti

Din garanti for kvaliteten af vores arbejde

Få en pris på installation eller service på dit fjernvarmeanlæg

Københavns Vandservice har administration og hovedsæde i Viby Sjælland, og derudover værksteds- og lagerfaciliteter i Herlev.

Vi kører dagligt ud i Herlev, Glostrup, Gentofte, Kongens Lyngby og København, så kontakt os for at få et tilbud på fjernvarmeinstallation eller anden service på dit fjernvarmeanlæg.

Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 31 62 11 00 – Så tager vi hånd om din fjernvarme.