VVS PÅ NØRREBRO OG OMEGN

Anmelderrost autoriseret VVS-installatør der kommer til tiden

VVS-installatør på Nørrebro
med stor erfaring

Københavns Vandservice har stor erfaring med alle former for VVS. Vi kan klare alt fra en dryppende håndvask til et strejkende varmeanlæg.

Med et stort team af dygtige VVS-installatører kan vi hjælpe dig, uanset hvad din VVS-opgave måtte være. Ingen opgave er for lille og ingen opgave er for stor. Typiske VVS-opgaver kan være:

Som leverandør til HOFOR forsyner vi dagligt Nørrebro med varmemålere, herunder opsætning, aflæsning og servicering. Vi har base i København K, men løser opgaver på Nørrebro, i resten af hovedstadsområdet og på det meste af Sjælland.

Vi laver alle former for VVS-arbejde for private og større virksomheder. Du kan være sikker på, at kvalitetsgrundlaget er helt i orden, når du hyrer os til en opgave.

Din VVS-installatør på Nørrebro med fokus på kvalitet

Hele tre gange har Københavns Vandservice været nomineret til finalen i Årets VVS’er – senest her i 2016. Vi har opnået den store anerkendelse ved at yde godt VVS-arbejde i høj kvalitet – og det har også givet os 4,6 stjerner ud af 5 på anmeldhåndværker.dk. Det er vi stolte af. Og det vil vi gerne blive ved med.

Så søger du en dygtig VVS-installatør på Nørrebro, er vi klar til at rykke ud – døgnet rundt.

Det siger vores kunder

Elite Håndværker
Din garanti håndværker
VVS Håndværker

★★★★★

Montering af vaskemaskine

Havde besøg af Noah, som udover at være meget høflig, også var effektiv og god til at forklare om muligheder og vejledning undervejs.

★★★★★

Indsat blandingsbatteri og skiftet varmepumpe

VVSeren kom til tiden og udførte arbejdet effektivt, venligt og imødekommende. Varmepumpen var ikke bestilt, men det blev hurtigt klart, at den gamle ikke virkede længere. Derefter bestilte han en ny, vendte tilbage og installerede også den. Alt inden for samlet 2 1/2 time. Og alt virker nu, som det skal. En virkelig god oplevelse!

★★★★★

Toilet med indbygget cisterne

Super god service hele vejen rundt! Nemt at fange firmaet på telefonen, fik en hurtig aftale, VVS montøren kom som planlagt og fiksede problemet og fakturaen kom dagen efter.

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

VVS døgnvagt på Nørrebro

Er dit problem akut, eksempelvis hvis du har et sprunget vandrør eller mangler varme, kan du ringe til vores døgnvagt. Vi rykker ud på hele Nørrebro og hjælper, hvis du står med et akut problem som:

Du kommer ikke til at ringe forgæves. Vi tager altid telefonen i vores VVS døgnvagt, døgnet rundt, lørdag nat og juleaften. Du kan ringe til vores VVS døgnvagt på tlf. 31 62 11 00.

VVS Ejendomsservice på Nørrebro

Alle vores medarbejdere er uddannet inden for vand, varme og gas og er tilknyttet faste ejendomme i og omkring Nørrebro. Vi sørger altid for, at tingene fungerer, og vi leverer et ordentlig stykke arbejde til tiden.

VVS Ejendomsservice – til ejendomme og boligforeninger

Københavns Vandservice ApS yder VVS Ejendomsservice til alle former for ejendomme herunder boligselskaber, boligforeninger, ejerlejlighedsforeninger, andelsboligforeninger, hoteller og private bygninger.

Din garanti

Din garanti for kvaliteten af vores arbejde

Få en pris på installation eller service på dit fjernvarmeanlæg

Københavns Vandservice har administration og hovedsæde i Viby Sjælland, og derudover værksteds- og lagerfaciliteter i Herlev.

Vi kører dagligt ud i Herlev, Glostrup, Gentofte, Kongens Lyngby og København, så kontakt os for at få et tilbud på fjernvarmeinstallation eller anden service på dit fjernvarmeanlæg.

Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 31 62 11 00 – Så tager vi hånd om din fjernvarme.