AUTORISERET VVS PÅ ØSTERBRO

Få et uforpligtende tilbud på VVS på Østerbro - kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud på VVS på Østerbro - kontakt os i dag

Årets VVS’er kåres hvert år sammen med de dygtigste håndværkere inden for alle faggrupper på anmeld.håndværker.dk. Hele tre gange har Københavns Vandservice været nomineret til finalen i Årets VVS’er – senest her i 2016. Derfor er vi den oplagte samarbejdspartner, hvis du mangler en blikkenslager på Østerbro.

Vi har opnået den store anerkendelse ved at yde godt arbejde i høj kvalitet – og det har også givet os 4,6 stjerner ud af 5 på anmeldhåndværker.dk. Det er vi stolte af. Og det vil vi gerne blive ved med.

Så søger du en dygtig VVS-installatør og blikkenslager på Østerbro, er vi klar til at rykke ud – døgnet rundt.

Som leverandør til HOFOR forsyner vi dagligt Østerbro med varmemålere, herunder opsætning, aflæsning og servicering. Vi har base i København K, men løser opgaver på Østerbro, i resten af hovedstadsområdet og på det meste af Sjælland.

Vi laver alle former for VVS-arbejde for private og større virksomheder. Du kan være sikker på, at kvalitetsgrundlaget er helt i orden, når du hyrer os til en opgave.

VVS døgnvagt – vi dækker hele Østerbro

Er dit problem akut, eksempelvis hvis du har et sprunget vandrør eller mangler varme, kan du ringe til vores døgnvagt.

Du kommer ikke til at ringe forgæves. Vi tager altid telefonen i vores VVS døgnvagt, døgnet rundt, lørdag nat og juleaften. Du kan ringe til vores VVS døgnvagt på tlf. 27 11 00 06.

Det siger vores kunder

Elite Håndværker
Din garanti håndværker
VVS Håndværker

★★★★★

Montering af vaskemaskine

Havde besøg af Noah, som udover at være meget høflig, også var effektiv og god til at forklare om muligheder og vejledning undervejs.

★★★★★

Indsat blandingsbatteri og skiftet varmepumpe

VVSeren kom til tiden og udførte arbejdet effektivt, venligt og imødekommende. Varmepumpen var ikke bestilt, men det blev hurtigt klart, at den gamle ikke virkede længere. Derefter bestilte han en ny, vendte tilbage og installerede også den. Alt inden for samlet 2 1/2 time. Og alt virker nu, som det skal. En virkelig god oplevelse!

★★★★★

Toilet med indbygget cisterne

Super god service hele vejen rundt! Nemt at fange firmaet på telefonen, fik en hurtig aftale, VVS montøren kom som planlagt og fiksede problemet og fakturaen kom dagen efter.

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

VVS Ejendomsservice

Alle vores medarbejdere er uddannet inden for vand, varme og gas og er tilknyttet faste ejendomme på Østerbro. Vi sørger altid for, at tingene fungerer, og vi leverer et ordentlig stykke blikkenslagerarbejde til tiden.

Blikkenslager på Østerbro med garanti

Vi er medlem af Tekniq. Som medlem af installatørernes Organisation, får du i Københavns Vandservice en autoriseret og veluddannet VVS-installatør. Skulle der være problemer efterfølgende, dækker Tekniqs garanti skader op til 100.000 kr. Det er din garanti for godt og sikkert arbejde.

Kontakt os på tlf. 31 62 11 00 for VVS Østerbro

Din garanti

Din garanti for kvaliteten af vores arbejde

Få en pris på installation eller service på dit fjernvarmeanlæg

Københavns Vandservice har administration og hovedsæde i Viby Sjælland, og derudover værksteds- og lagerfaciliteter i Herlev.

Vi kører dagligt ud i Herlev, Glostrup, Gentofte, Kongens Lyngby og København, så kontakt os for at få et tilbud på fjernvarmeinstallation eller anden service på dit fjernvarmeanlæg.

Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 31 62 11 00 – Så tager vi hånd om din fjernvarme.