VVS-installatør på Østerbro med fokus på kvalitet

Årets VVS’er kåres hvert år sammen med de dygtigste håndværkere inden for alle faggrupper på anmeld.håndværker.dk. Hele tre gange har Københavns Vandservice været nomineret til finalen i Årets VVS’er – senest her i 2016.

Vi har opnået den store anerkendelse ved at yde godt arbejde i høj kvalitet – og det har også givet os 4,6 stjerner ud af 5 på anmeldhåndværker.dk. Det er vi stolte af. Og det vil vi gerne blive ved med.

Så søger du en dygtig VVS-installatør på Østerbro, er vi klar til at rykke ud – døgnet rundt.

  • Tilslutning af gaskomfur
  • Installation af fjernvarmeanlæg
  • Reparation af vandrør
  • Køkken og badeværelse
  • Service af gas- og fjernvarmeanlæg
  • Installation af gasfyr
  • Udskiftning af radiator

Som leverandør til HOFOR forsyner vi dagligt Østerbro med varmemålere, herunder opsætning, aflæsning og servicering. Vi har base i København K, men løser opgaver på Østerbro, i resten af hovedstadsområdet og på det meste af Sjælland. Vi laver alle former for VVS-arbejde for private og større virksomheder. Du kan være sikker på, at kvalitetsgrundlaget er helt i orden, når du hyrer os til en opgave.

VVS døgnvagt – vi dækker hele Østerbro

Er dit problem akut, eksempelvis hvis du har et sprunget vandrør eller mangler varme, kan du ringe til vores døgnvagt.

Du kommer ikke til at ringe forgæves. Vi tager altid telefonen i vores VVS døgnvagt, døgnet rundt, lørdag nat og juleaften. Du kan ringe til vores VVS døgnvagt på tlf. 27 11 00 06.

VVS Ejendomsservice på Østerbro

Alle vores medarbejdere er uddannet inden for vand, varme og gas og er tilknyttet faste ejendomme på Østerbro. Vi sørger altid for, at tingene fungerer, og vi leverer et ordentlig stykke arbejde til tiden.

VVS med garanti

Vi er medlem af Tekniq. Som medlem af installatørernes Organisation, får du i Københavns Vandservice en autoriseret og veluddannet VVS-installatør. Skulle der være problemer efterfølgende, dækker Tekniqs garanti skader op til 100.000 kr. Det er din garanti for godt og sikkert arbejde.

Kontakt os på tlf. 31 62 11 00
for VVS Østerbro