VVS Herlev

Almindelig service og akut VVS, når du har brug for det

Professionel VVS i Herlev

Københavns Vandservice tilbyder professionel VVS i Herlev, hvor vi sikrer høj kvalitet og pålidelighed i alle opgaver. Vores erfarne VVS’ere er specialiserede i at levere løsninger, der imødekommer dine behov, uanset om det drejer sig om rutinemæssig vedligeholdelse eller akutte VVS problemer, og vi sørger for, at løsningerne bedst muligt forebygger fremtidige udfordringer.

Døgnvagt 24/7

Københavns Vandservice tilbyder døgnvagt, der er tilgængelig 24/7 for at sikre, at vi hurtigt kan håndtere både store og små problemer. Uanset om du står med en pludselig lækage midt om natten eller et tilstoppet afløb i weekenden, kan du regne med vores hurtige respons og en sikker løsning. Vores døgnvagt er din garanti for, at du aldrig står alene med et VVS problem, uanset hvornår det opstår.

Kloakarbejde

Omfattende VVS løsninger

Hos Københavns Vandservice tilbyder vi et bredt udvalg løsninger, når du har brug for VVS i Herlev – så du kan være sikker på, at vi kan håndtere enhver opgave, du måtte have. Vores tjenester inkluderer bl.a.:

Uanset opgavens omfang sørger vi for, at arbejdet bliver udført professionelt og effektivt. Vi sætter en ære i at levere løsninger, der sikrer din tryghed og tilfredshed.

Skræddersyede VVS tjenester

Københavns Vandservice tilbyder skræddersyede VVS tjenester til alle kundegrupper, herunder private boligejere, boligforeninger og erhvervskunder. Vores tilgang er baseret på værdier som kvalitet, pålidelighed og kundetilfredshed. Vi arbejder tæt sammen med dig for at forstå dine specifikke behov og levere løsninger, der er tilpasset dine krav og de forventninger, du står med.

Kontakt os i dag

Har du brug for VVS i Herlev? Ring til os på 31 62 11 00, skriv til os på kbhvandservice@mail.dk eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt. Københavns Vandservice står klar til at hjælpe dig med dine behov, når du har brug for VVS i Herlev.

Over 1200 anmeldelser

Det siger vores kunder

“Repareret pumpe og el i fjernvarme fyr. Jeg fik hurtigt hjælp og kompetent service til både service fra fjernvarme firmaet og fra samarbejdende elektriker. Der var fuld forståelse for, at der hurtigt blev koldt i huset uden varme på systemet. Alt fungerer nu perfekt.”

“VVSeren kom til tiden og udførte arbejdet effektivt, venligt og imødekommende. Varmepumpen var ikke bestilt, men det blev hurtigt klart, at den gamle ikke virkede længere. Derefter bestilte han en ny, vendte tilbage og installerede også den. Alt inden for samlet 2 1/2 time. Og alt virker nu, som det skal. En virkelig god oplevelse!”

“VVSeren kom til tiden og udførte arbejdet effektivt, venligt og imødekommende. Varmepumpen var ikke bestilt, men det blev hurtigt klart, at den gamle ikke virkede længere. Derefter bestilte han en ny, vendte tilbage og installerede også den. Alt inden for samlet 2 1/2 time. Og alt virker nu, som det skal. En virkelig god oplevelse!”

“VVS-tjek i forbindelse med salg – Super god service, hvor de rykkede ud samme dag for min henvendelse og udførte opgaven. Kan klart anbefales ”

“Montering af vaskemaskine – Havde besøg af Noah, som udover at være meget høflig, også var effektiv og god til at forklare om muligheder og vejledning undervejs.”

Kontakt Københavns Vandservice

Vi står til rådighed, når du har brug for os. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os.
Vi hjælper både private, erhvervskunder og boligforeninger, og vi kører i hele København og på store dele af Sjælland.

       

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.