VVS København

Vi leverer professionel VVS service til hele københavnsområdet

Professionelle VVS løsninger til alle behov

Leder du efter et kyndigt firma til at udføre VVS i København eller omegnen? Hos Københavns Vandservice tilbyder vi alt i VVS. Vi er autoriseret VVS installatører med over 15 års erfaring, hvilket sikrer, at alle opgaver udføres med højeste kvalitet og professionalisme. Vi håndterer en bred vifte af VVS opgaver, herunder bl.a.:

Vi stræber efter at levere pålidelig og kvalitetsbevidst VVS service, der imødekommer dine behov.

Akut VVS service

Vi er der, når du har mest brug for det. Når uheldet er ude, og du står med en akut VVS udfordring, er Københavns Vandservice din pålidelige partner. Vi tilbyder akut VVS i København døgnet rundt, hele året.

Det er vigtigt at få løst VVS problemer hurtigt for at minimere skader og ulemper. Derfor er vores døgnvagt tilgængelig 24/7, klar til at håndtere enhver nødsituation. Uanset om det drejer sig om et sprunget vandrør, et tilstoppet afløb eller andet, kan vores erfarne og professionelle team rykke ud med kort varsel.

Med Københavns Vandservice kan du være tryg ved, at dine behov for en dygtig VVS installatør bliver mødt med, når du har brug for VVS i København.

Mand ved varevogn
Håndvask fikses

Skræddersyede VVS ydelser

Hos Københavns Vandservice hjælper vi alle, uanset om du er privatperson, boligforening eller erhvervskunde.

Vi værdsætter kvalitet, men især også pålidelighed og kundetilfredshed, hvilket altid skal kunne afspejles i vores arbejde. For at sikre, at dine forventninger bliver opfyldt, holder vi en tæt dialog med dig gennem hele processen. Vi står klar til at hjælpe dig med alle typer af opgaver inden for VVS i København. Skal vi også hjælpe dig?

Har du brug for VVS i København?

Ring til Københavns Vandservice på 31 62 11 00 – tilgængelig hele døgnet. Du kan også skrive til os på mail kbhvandservice@mail.dk eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt.

Over 1200 anmeldelser

Det siger vores kunder

“Repareret pumpe og el i fjernvarme fyr. Jeg fik hurtigt hjælp og kompetent service til både service fra fjernvarme firmaet og fra samarbejdende elektriker. Der var fuld forståelse for, at der hurtigt blev koldt i huset uden varme på systemet. Alt fungerer nu perfekt.”

“VVSeren kom til tiden og udførte arbejdet effektivt, venligt og imødekommende. Varmepumpen var ikke bestilt, men det blev hurtigt klart, at den gamle ikke virkede længere. Derefter bestilte han en ny, vendte tilbage og installerede også den. Alt inden for samlet 2 1/2 time. Og alt virker nu, som det skal. En virkelig god oplevelse!”

“VVSeren kom til tiden og udførte arbejdet effektivt, venligt og imødekommende. Varmepumpen var ikke bestilt, men det blev hurtigt klart, at den gamle ikke virkede længere. Derefter bestilte han en ny, vendte tilbage og installerede også den. Alt inden for samlet 2 1/2 time. Og alt virker nu, som det skal. En virkelig god oplevelse!”

“VVS-tjek i forbindelse med salg – Super god service, hvor de rykkede ud samme dag for min henvendelse og udførte opgaven. Kan klart anbefales ”

“Montering af vaskemaskine – Havde besøg af Noah, som udover at være meget høflig, også var effektiv og god til at forklare om muligheder og vejledning undervejs.”

Kontakt Københavns Vandservice

Vi står til rådighed, når du har brug for os. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os.
Vi hjælper både private, erhvervskunder og boligforeninger, og vi kører i hele København og på store dele af Sjælland.

       

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.