VVS på Amager

Vi løser alle typer blikkenslageropgaver på Amager

Vi dækker hele VVS-paletten på Amager

VVS installatør med fokus på kvalitet

Hele tre gange har Københavns Vandservice været nomineret til finalen i Årets VVS’er – senest her i 2016. Årets VVS’er kåres hvert år sammen med de dygtigste håndværkere inden for alle faggrupper på anmeld.håndværker.dk. Vi har opnået den store anerkendelse ved at yde godt arbejde i høj kvalitet – og det har også givet os 4,6 stjerner ud af 5 på anmeldhåndværker.dk.

Det er vi stolte af. Og det vil vi gerne blive ved med.

Så søger du en dygtig VVS-installatør på Amager, er vi klar til at rykke ud – døgnet rundt.

Kloakarbejde

VVS døgnvagt – vi vækker hele Amager

Er dit problem akut, eksempelvis hvis du har et sprunget vandrør eller mangler varme, kan du ringe til vores døgnvagt. Vi rykker ud på hele Amager og hjælper, hvis du står med et akut problem som:

 • Sprunget vandrør
 • Manglende varme
 • Stoppet afløb
 • Manglende vand
 • Stoppet toilet
 • Problemer med gasfyr og fjernvarmeanlæg

Du kommer ikke til at ringe forgæves. Vi tager altid telefonen i vores VVS døgnvagt, døgnet rundt, lørdag nat og juleaften. Du kan ringe til vores VVS døgnvagt på telefon 27 11 00 06.

VVS Ejendomsservice på Amager

Alle vores medarbejdere er uddannet inden for vand, varme og gas og er tilknyttet faste ejendomme på Vesterbro. Vi sørger altid for, at tingene fungerer, og vi leverer et ordentlig stykke arbejde til tiden.

Inden for Ejendomsservice rykker vi ud og laver:

 • Tilslutning af gaskomfur
 • Servicetjek på dit gasfyr
 • Reparation af vandrør
 • Køkken og badeværelse
 • fjernvarme
 • Installation af gasfyr
 • Udskiftning af radiator

Som leverandør til HOFOR forsyner vi dagligt Amager med varmemålere, herunder opsætning, aflæsning og servicering. Vi har base i København K, men løser opgaver på Amager, i resten af hovedstadsområdet og på det meste af Sjælland.

Vi laver alle former for VVS-arbejde for private og større virksomheder. Du kan være sikker på, at kvalitetsgrundlaget er helt i orden, når du hyrer os til en opgave.

Kontakt os på tlf. 31 62 11 00 for VVS og blikkenslager på Amager

Få en pris på installation eller service på dit fjernvarmeanlæg

Københavns Vandservice har administration og hovedsæde i Viby Sjælland, og derudover værksteds- og lagerfaciliteter i Herlev.

Vi kører dagligt ud i Herlev, Glostrup, Gentofte, Kongens Lyngby og København, så kontakt os for at få et tilbud på fjernvarmeinstallation eller anden service på dit fjernvarmeanlæg.

Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 31 62 11 00 – Så tager vi hånd om din fjernvarme.

Over 1200 anmeldelser

Det siger vores kunder

“Repareret pumpe og el i fjernvarme fyr. Jeg fik hurtigt hjælp og kompetent service til både service fra fjernvarme firmaet og fra samarbejdende elektriker. Der var fuld forståelse for, at der hurtigt blev koldt i huset uden varme på systemet. Alt fungerer nu perfekt.”

“VVSeren kom til tiden og udførte arbejdet effektivt, venligt og imødekommende. Varmepumpen var ikke bestilt, men det blev hurtigt klart, at den gamle ikke virkede længere. Derefter bestilte han en ny, vendte tilbage og installerede også den. Alt inden for samlet 2 1/2 time. Og alt virker nu, som det skal. En virkelig god oplevelse!”

“VVSeren kom til tiden og udførte arbejdet effektivt, venligt og imødekommende. Varmepumpen var ikke bestilt, men det blev hurtigt klart, at den gamle ikke virkede længere. Derefter bestilte han en ny, vendte tilbage og installerede også den. Alt inden for samlet 2 1/2 time. Og alt virker nu, som det skal. En virkelig god oplevelse!”

“VVS-tjek i forbindelse med salg – Super god service, hvor de rykkede ud samme dag for min henvendelse og udførte opgaven. Kan klart anbefales ”

“Montering af vaskemaskine – Havde besøg af Noah, som udover at være meget høflig, også var effektiv og god til at forklare om muligheder og vejledning undervejs.”

Kontakt Københavns Vandservice

Vi står til rådighed, når du har brug for os. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os.
Vi hjælper både private, erhvervskunder og boligforeninger, og vi kører i hele København og på store dele af Sjælland.

       

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.