AUTORISERET VVS PÅ VESTERBRO

Københavns Vandservice ApS løser alle typer VVS-opgaver

VVS-installatør på Vesterbro med stor erfaring

Københavns Vandservice har stor erfaring med alle former for gas-, vand og varmeinstallationer. Vi kan klare alt fra en dryppende håndvask til installation af fjernvarme eller gasfyr.

Med et stort team af dygtige VVS-installatører kan vi hjælpe dig, uanset hvad din VVS-opgave måtte være. Ingen opgave er for lille og ingen opgave er for stor. Typiske VVS-opgaver kan være:

Som leverandør til HOFOR forsyner vi dagligt Vesterbro med varmemålere, herunder opsætning, aflæsning og servicering. Vi har base i København K, men løser opgaver på Vesterbro, i resten af hovedstadsområdet og på det meste af Sjælland.

Vi laver alle former for VVS-arbejde for private og større virksomheder. Du kan være sikker på, at kvalitetsgrundlaget er helt i orden, når du hyrer os til en opgave.

Kontakt os på tlf. 31 62 11 00 for VVS Vesterbro.

VVS-installatør med fokus på kvalitet

Hos Københavns Vandservice er vi stolte af, at vi nu hele tre gange har været nomineret til finalen i Årets VVS’er – senest her i 2016. Vi har opnået den store anerkendelse ved at yde godt arbejde i høj kvalitet – og det har også givet os 4,6 stjerner ud af 5 på anmeldhåndværker.dk.

Så søger du en dygtig VVS-installatør på Vesterbro, er vi klar til at rykke ud – døgnet rundt.

Det siger vores kunder

Elite Håndværker
Din garanti håndværker
VVS Håndværker

★★★★★

Montering af vaskemaskine

Havde besøg af Noah, som udover at være meget høflig, også var effektiv og god til at forklare om muligheder og vejledning undervejs.

★★★★★

Indsat blandingsbatteri og skiftet varmepumpe

VVSeren kom til tiden og udførte arbejdet effektivt, venligt og imødekommende. Varmepumpen var ikke bestilt, men det blev hurtigt klart, at den gamle ikke virkede længere. Derefter bestilte han en ny, vendte tilbage og installerede også den. Alt inden for samlet 2 1/2 time. Og alt virker nu, som det skal. En virkelig god oplevelse!

★★★★★

Toilet med indbygget cisterne

Super god service hele vejen rundt! Nemt at fange firmaet på telefonen, fik en hurtig aftale, VVS montøren kom som planlagt og fiksede problemet og fakturaen kom dagen efter.

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

VVS døgnvagt på Vesterbro

Er dit problem akut, eksempelvis hvis du har et sprunget vandrør eller mangler varme, kan du ringe til vores døgnvagt. Vi rykker ud på hele Vesterbro og hjælper, hvis du står med et akut problem som:

Du kommer ikke til at ringe forgæves. Vi tager altid telefonen i vores VVS døgnvagt, døgnet rundt, lørdag nat og juleaften. Du kan ringe til vores VVS døgnvagt på telefon 27 11 00 06 .

VVS Ejendomsservice på Vesterbro

Alle vores medarbejdere er uddannet inden for vand, varme og gas og er tilknyttet faste ejendomme på Vesterbro. Vi sørger altid for, at tingene fungerer, og vi leverer et ordentlig stykke arbejde til tiden.

Inden for Ejendomsservice rykker vi ud og laver:

VVS Ejendomsservice på Vesterbro kan erstatte en vicevært

Mange ejendomme har ikke en tilknyttet vicevært. Derfor er vores ejendomsservice en praktisk løsning, eftersom det altid kan anbefales at få udført jævnlige VVS-tjek af varmecentralen.

Der er naturligvis mange ejendomme, som har en vicevært, men når han siger op eller går på pension, så kan I overveje at vælge ejendomsservice frem for en reel ansættelse.

Det kan være ressourcekrævende for en mindre ejendom at have ansat en vicevært på fuld tid eller deltid, eftersom der kan være ferier, sygdom, barsel og uforudsete opsigelser fra medarbejderens side.

Dertil kommer problematiske medarbejdere, som kan være dyre, og endnu dyrere at sige op.

Her er ejendomsservice en nem og enkel måde at undgå disse problemer på, og uden at skulle gå på kompromis med gode og ordentlige arbejdsforhold.

Vi kan inddrage alt VVS i vores ejendomsservice. Københavns Vandservice ApS er naturligvis en erfaren og autoriseret VVS-installatør, og derfor kan vi tilbyde gode løsninger i forhold til VVS ejendomsservice, hvor vi udover tilsyn af for eksempel varmecentralen også kan håndtere løbende vedligeholdelse i lejlighederne, herunder i akutte tilfælde.

Der er mulighed for blot at vælge tilsyn af varmecentralen eller en totalløsning for hele ejendommen.

Din garanti

Din garanti for kvaliteten af vores arbejde

Få en pris på installation eller service på dit fjernvarmeanlæg

Københavns Vandservice har administration og hovedsæde i Viby Sjælland, og derudover værksteds- og lagerfaciliteter i Herlev.

Vi kører dagligt ud i Herlev, Glostrup, Gentofte, Kongens Lyngby og København, så kontakt os for at få et tilbud på fjernvarmeinstallation eller anden service på dit fjernvarmeanlæg.

Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 31 62 11 00 – Så tager vi hånd om din fjernvarme.