VVS Roskilde

Vores afdeling i Roskilde har tilknyttet fast lokal VVSer med 30 års erfaring. Vi varetager alle typer VVS opgaver indenfor vand, varme og sanitet til en skarp pris.

VVS i Roskilde og omegn

Vi er altid klar til at modtage din henvendelse og yder den bedste service og kvalitet til dit projekt. Ring eller skriv og få et godt tilbud på VVS i Roskilde evt gennem formularen på hjemmesiden.

Vores VVSer kører gerne til kunder i Roskilde, Køge, Solrød og hele midtsjælland. Ingen opgaver er for store eller for små, og alle bliver løst professionelt og hurtigt.

★★★★★

Montering af vaskemaskine

Havde besøg af Noah, som udover at være meget høflig, også var effektiv og god til at forklare om muligheder og vejledning undervejs.

★★★★★

Indsat blandingsbatteri og skiftet varmepumpe

VVSeren kom til tiden og udførte arbejdet effektivt, venligt og imødekommende. Varmepumpen var ikke bestilt, men det blev hurtigt klart, at den gamle ikke virkede længere. Derefter bestilte han en ny, vendte tilbage og installerede også den. Alt inden for samlet 2 1/2 time. Og alt virker nu, som det skal. En virkelig god oplevelse!

★★★★★

Toilet med indbygget cisterne

Super god service hele vejen rundt! Nemt at fange firmaet på telefonen, fik en hurtig aftale, VVS montøren kom som planlagt og fiksede problemet og fakturaen kom dagen efter.

Din garanti

Din garanti for kvaliteten af vores arbejde

Har dette vakt din interesse?