VVS Roskilde

Vores afdeling i Roskilde har tilknyttet fast lokal VVSer med 30 års erfaring. Vi varetager alle typer VVS opgaver indenfor vand, varme og sanitet til en skarp pris.

VVS i Roskilde og omegn

Vi er altid klar til at modtage din henvendelse og yder den bedste service og kvalitet til dit projekt. Ring eller skriv og få et godt tilbud på VVS i Roskilde evt gennem formularen på hjemmesiden.

Vores VVSer kører gerne til kunder i Roskilde, Køge, Solrød og hele midtsjælland. Ingen opgaver er for store eller for små, og alle bliver løst professionelt og hurtigt.

★★★★★

Montering af vaskemaskine

Havde besøg af Noah, som udover at være meget høflig, også var effektiv og god til at forklare om muligheder og vejledning undervejs.

★★★★★

Indsat blandingsbatteri og skiftet varmepumpe

VVSeren kom til tiden og udførte arbejdet effektivt, venligt og imødekommende. Varmepumpen var ikke bestilt, men det blev hurtigt klart, at den gamle ikke virkede længere. Derefter bestilte han en ny, vendte tilbage og installerede også den. Alt inden for samlet 2 1/2 time. Og alt virker nu, som det skal. En virkelig god oplevelse!

★★★★★

Toilet med indbygget cisterne

Super god service hele vejen rundt! Nemt at fange firmaet på telefonen, fik en hurtig aftale, VVS montøren kom som planlagt og fiksede problemet og fakturaen kom dagen efter.

VVS-installatør i Roskilde med stor erfaring

Vores VVS-installatør i Roskilde har masser af erfaring med alle former for VVS-arbejde. Vi klarer alt indenfor gas-, vand- og varmeinstallationer, hvad end der er tale om en utæt vandhane eller problemer med varmeanlæg. Vi bestræber os altid på at løse alle problemer, om de er store eller små betyder ikke noget for os. Det vigtigste er, at du får den rette hjælp. Vi er eksperter på området, med os er du i trygge hænder.

Hvorfor vælge os?

Vi udfører altid vores arbejde i højeste kvalitet med vores kunders tilfredshed for øje. Du får således altid den bedst mulige løsning og service til den bedst mulige pris, og du kan derfor altid regne med os. Vores serviceniveau er altid i top, og vi overholder altid en aftale. Vi sætter en ære i at levere et godt og bæredygtigt resultat og løse dit/dine problemer, hvilket ikke mindst kan lade sig gøre takket være vores dygtige og autoriserede VVS-installatører, som altid står klar til at hjælpe med at tage hånd om netop dit problem.

 

Kontakt os 24 timer i døgnet

Vi har døgnvagt 24/7, hvorfor du altid kan kontakte os på alle timer af døgnet. Er der et akut opstået problem, er der altid hjælp at hente hos os. Vi kan både rådgive samt rykke ud med kort varsel, hvis du får brug for det i forbindelse med et akut VVS-problem. Tøv derfor ikke med at kontakt os, også selvom du ikke ved, om det er VVS-relateret eller ej. Vores dygtige installatører er eksperter på området og kan ofte hurtigt lokalisere, hvad problemet er, samt hvordan det kan løses. Vi har altid fokus på et godt håndværk, kvalitet, samarbejde og god service, og vi har derfor en score på 4,6 stjerner ud af 5 på Anmeld Håndværker.

Din garanti

Din garanti for kvaliteten af vores arbejde

Har dette vakt din interesse?