Hvad er forskellen på en blikkenslager og en vvs?

Som erfarne og provessionelle VVS er vi naturligvis meget dedikerede omkring vores faglighed – og det er vi enormt stolte af. Vi er med andre ord dybt inde i vores fag, og derfor ved vi lige præcis, hvor en VVS ‘ers faglighed starter og stopper og hvor en blikkenslagers ditto gør det samme. Læs mere forneden
BESTIL VVS HER
Kapitel 1

Hvad er forskellen mellem en VVS og en blikkenslager?

Blikkenslager og VVS hvad er forskelle og fællesnævnere

Kapitel 2

Blikkenslager | VVS forskelle og fællesnævnere i faglighed

VVS i København når du har brug for specialiseret hjælp

Kapitel 3

VVS i København – når du har brug for specaliseret hjælp

Kapitel 1

Hvad er forskellen mellem en VVS og en blikkenslager?

Som erfarne og professionelle VVS’ere er vi naturligvis meget dedikerede omkring vores faglighed – og det er vi enormt stolte af. Vi er med andre ord dybt inde i vores fag, og derfor ved vi lige præcis, hvor en VVS’ers faglighed starter og stopper, og hvor en blikkenslagers ditto gør det samme. Vi oplever ofte, at mange af vores kunder har svært ved at kende forskellen mellem en VVS’er og en blikkenslager. Men mens de to fag rigtigt nok er beslægtede, er der faktisk nogle helt væsentlige forskelle, hvor det giver mere mening at bede blikkenslageren om hjælp frem for VVS’eren – og omvendt, selvfølgelig. Vi ønsker at lave om på den fejlagtige opfattelse, at en blikkenslager og en VVS’er er det samme, og hvis du er en af dem, der ofte forveksler de to typer håndværkere, kan du med fordel læse med her.

vvs og blikkenslager forskel

Kapitel 2

Forskel og fællenævnere i faglighed

Groft sagt kan man sige, at en blikkenslager udfører arbejde uden for husets fire vægge, mens en VVS’er arbejder inden for dem. En blikkenslager arbejder således med inddækninger, facader og tagrender. Især sidstnævnte er roden til, at mange tror, at en blikkenslager og en VVS’er er det samme, fordi tagrender netop har at gøre med vand. VVS står som bekendt for varme/ventilation, vand og sanitetsteknik, men en del af forvirringen kan også skyldes, at en blikkenslager og en VVS’er har samme grunduddannelse. De studerer nemlig sammen de første år af deres uddannelse, inden de begynder at specialisere sig. Historisk set er blikkenslagerhåndværket et ældre fag med rod i smedefaget, hvilket da også giver god mening, når man tænker på, at fagområdet som nævnt dækker facader og installation og konstruktion af tagrender og nedløb.

Forskel og ligheder vvs blikkenslager

Kapitel 3

VVS i København – når du har brug for specialiseret hjælp

Det er med andre ord vigtigt, at du kontakter den korrekte håndværker til din opgave. Hvis du har brug for hjælp inden for VVS-fagområdet, står vi naturligvis altid klar til at hjælpe dig. Her hos Københavns Vandservice ApS kan vi tilbyde specialiseret, kompetent og grundigt VVS-arbejde til både private og erhverv. Vores services tæller bl.a.:

  • Udskiftning af radiator
  • Reparation af vandrør
  • Målerhåndtering
  • Vedligeholdelse, reparation og installation af fjernvarme
  • VVS-service for ejendomme og boligforeninger
  • Installation og udskiftning af gasfyr
  • VVS-tjek
  • Og mange andre VVS-opgaver i bl.a. køkken og bad

Uanset hvor du bor i hovedstadsområdet, garanterer vi kvalitetsbevidst og effektivt VVS-arbejde i København og omegn. Så hvis du står og mangler en dygtig og autoriseret i VVS-installatør, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på telefon 31 62 11 00 eller e-mail kbhvandservice@mail.dk, ligesom du også kan udfylde kontaktformularen under ”Kontakt”. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

vvs i københavn når du skal bruge en specialiseret leverandør
Nomineret finalist til Årets Håndværker 2017 31 62 11 00