Hvad er forskellen på en blikkenslager og en vvs?

Som erfaren og professionel VVS-installatør er vi naturligvis meget dedikerede omkring vores faglighed – og det er vi enormt stolte af. Vi er med andre ord dybt inde i vores fag, og derfor ved vi lige præcis, hvor en VVS ‘ers faglighed starter og stopper og hvor en blikkenslagers ditto gør det samme. Læs mere forneden

Hvad er forskellen på en blikkenslager og en VVS?

Som erfarne og professionelle VVS’ere er vi naturligvis meget dedikerede omkring vores faglighed – og det er vi enormt stolte af.

Vi er med andre ord dybt inde i vores fag, og derfor ved vi lige præcis, hvor en VVS’ers faglighed starter og stopper, og hvor en blikkenslagers ditto gør det samme.

Vi oplever ofte, at mange af vores kunder har svært ved at kende forskellen mellem en VVS’er og en blikkenslager. Men mens de to fag rigtigt nok er beslægtede, er der faktisk nogle helt væsentlige forskelle, hvor det giver mere mening at bede blikkenslageren om hjælp frem for VVS’eren – og omvendt, selvfølgelig.

Vi ønsker at lave om på den fejlagtige opfattelse, at en blikkenslager og en VVS’er er det samme, og hvis du er en af dem, der ofte forveksler de to typer håndværkere, kan du med fordel læse med her.

Det siger vores kunder

Elite Håndværker
Din garanti håndværker
VVS Håndværker

★★★★★

Montering af vaskemaskine

Havde besøg af Noah, som udover at være meget høflig, også var effektiv og god til at forklare om muligheder og vejledning undervejs.

★★★★★

Indsat blandingsbatteri og skiftet varmepumpe

VVSeren kom til tiden og udførte arbejdet effektivt, venligt og imødekommende. Varmepumpen var ikke bestilt, men det blev hurtigt klart, at den gamle ikke virkede længere. Derefter bestilte han en ny, vendte tilbage og installerede også den. Alt inden for samlet 2 1/2 time. Og alt virker nu, som det skal. En virkelig god oplevelse!

★★★★★

Toilet med indbygget cisterne

Super god service hele vejen rundt! Nemt at fange firmaet på telefonen, fik en hurtig aftale, VVS montøren kom som planlagt og fiksede problemet og fakturaen kom dagen efter.

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Forskel og fællenævnere i faglighed

Groft sagt kan man sige, at en blikkenslager udfører arbejde uden for husets fire vægge, mens en VVS’er arbejder inden for dem.

En blikkenslager arbejder således med inddækninger, facader og tagrender. Især sidstnævnte er roden til, at mange tror, at en blikkenslager og en VVS’er er det samme, fordi tagrender netop har at gøre med vand.

VVS står som bekendt for varme/ventilation, vand og sanitetsteknik, men en del af forvirringen kan også skyldes, at en blikkenslager og en VVS’er har samme grunduddannelse. De studerer nemlig sammen de første år af deres uddannelse, inden de begynder at specialisere sig.

Historisk set er blikkenslagerhåndværket et ældre fag med rod i smedefaget, hvilket da også giver god mening, når man tænker på, at fagområdet som nævnt dækker facader og installation og konstruktion af tagrender og nedløb.

VVS i København – når du har brug for specialiseret hjælp

Det er med andre ord vigtigt, at du kontakter den korrekte håndværker til din opgave. Hvis du har brug for hjælp inden for VVS-fagområdet, står vi naturligvis altid klar til at hjælpe dig. Her hos Københavns Vandservice ApS kan vi tilbyde specialiseret, kompetent og grundigt VVS-arbejde til både private og erhverv. Vores services tæller bl.a.:

Uanset hvor du bor i hovedstadsområdet, garanterer vi kvalitetsbevidst og effektivt VVS-arbejde i København og omegn.

Så hvis du står og mangler et dygtig og autoriseret VVS firma, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på telefon 31 62 11 00 eller e-mail kbhvandservice@mail.dk, ligesom du også kan udfylde kontaktformularen under ”Kontakt”.

Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Din garanti

Din garanti for kvaliteten af vores arbejde

Få en pris på installation eller service på dit fjernvarmeanlæg

Københavns Vandservice har administration og hovedsæde i Viby Sjælland, og derudover værksteds- og lagerfaciliteter i Herlev.

Vi kører dagligt ud i Herlev, Glostrup, Gentofte, Kongens Lyngby og København, så kontakt os for at få et tilbud på fjernvarmeinstallation eller anden service på dit fjernvarmeanlæg.

Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 31 62 11 00 – Så tager vi hånd om din fjernvarme.