VARMEMÅLER, VANDMÅLER & MÅLERHÅNDTERING I KØBENHAVN

Vi løser alle typer maleropgaver - store som små!

Indhent et tilbud her

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]
Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Få hjælp til vandmålere, varmemålere & målerhåndtering

Søger du en VVS installatør med ekspertise i vandmålere, varmemålere og målerhåndtering?

Københavns Vandservice ApS er hovedstadens mest kompetente og stabile leverandør af målerhåndtering. Vores virksomhed har eksisteret siden 2007, men erfaringen rækker helt tilbage til 1996.

Siden etableringen har Københavns Vandservice ApS beskæftiget sig med målerhåndtering, dvs. alt fra opsætning, aflæsning og servicering af koldtvandsmålere såvel som fjernvarmemålere.

Ring til os på 31 62 11 00 for målerhåndtering i København & omegn.

Udskiftning og administration af vandmålere og varmemålere

Hos Københavns Vandservice ApS løser vi alle praktiske og administrative opgaver, som er forbundet med håndtering af målere. Vi er det praktiske mellemled, som letter hverdagen for både kunder og energileverandører.

Vi sætter en ære i kundetilfredshed, kvalitetsarbejde og et højt videns- og serviceniveau. Københavns Vandservice ApS består af en blanding af dygtige VVS-installatører og blikkenslagere, som håndterer de praktiske opgaver, samt en administrativ afdeling. Vores praktiske medarbejdere har bred erfaring med mange forskellige målertyper – både nye og gamle.

Det siger vores kunder

Elite Håndværker
Din garanti håndværker
VVS Håndværker

★★★★★

Montering af vaskemaskine

Havde besøg af Noah, som udover at være meget høflig, også var effektiv og god til at forklare om muligheder og vejledning undervejs.

★★★★★

Indsat blandingsbatteri og skiftet varmepumpe

VVSeren kom til tiden og udførte arbejdet effektivt, venligt og imødekommende. Varmepumpen var ikke bestilt, men det blev hurtigt klart, at den gamle ikke virkede længere. Derefter bestilte han en ny, vendte tilbage og installerede også den. Alt inden for samlet 2 1/2 time. Og alt virker nu, som det skal. En virkelig god oplevelse!

★★★★★

Toilet med indbygget cisterne

Super god service hele vejen rundt! Nemt at fange firmaet på telefonen, fik en hurtig aftale, VVS montøren kom som planlagt og fiksede problemet og fakturaen kom dagen efter.

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Højt videns- og serviceniveau

Københavns Vandservice ApS består af en blanding af dygtige VVS-installatører og blikkenslagere, som håndterer de praktiske opgaver, samt en administrativ afdeling. Vores praktiske medarbejdere har bred erfaring med mange forskellige målertyper – både nye og gamle.

Vi holder kontakten med både kunder og energileverandør, og sørger for korrekt aflæsning og indberetning. Opgaverne udfører vi blandt andet for Københavns Energi, hvor vi har vundet to licitationer, og begge gange fået aftalen forlænget.

Erfaring og specialviden med indberetning og IT-systemer inkluderer SAP, KE-Web samt efterfølgende registrering i ERP-system. Dertil har vi stor erfaring med selvstændigt at lede og gennemføre fjernaflæsningsprojekter.

Aflæsning af vandmåler for HOFOR

Vi holder kontakten med både kunder og energileverandør, og sørger for korrekt aflæsning af målere og indberetning. Opgaverne udfører vi blandt andet for HOFOR (tidligere Københavns Energi, nu Hovedstadsområdets Forsyningsselskab), hvor vi har vundet to licitationer, og begge gange fået aftalen forlænget. Selvom vi har flere licitationer i bagagen, sover vi nu ikke på laurbærrene.

Vi har selvstændigt kørt flere fjernaflæsningsprojekter, hvor gammeldags målere til manuel aflæsning udskiftes systematisk med målere, som kan aflæses centralt, via moderne kommunikationsteknologi.

Erfaring og specialviden med indberetning og IT-systemer inkluderer SAP, KE-Web samt efterfølgende registrering i ERP-system. Dertil har vi stor erfaring med selvstændigt at lede og gennemføre fjernaflæsningsprojekter.

Din garanti

Din garanti for kvaliteten af vores arbejde

Fokus på Dansk Drikkevandssikkerhed (DDS)

Sikkerhed for rent og sundt drikkevand er en mærkesag hos Københavns Vandservice ApS. Vi sørger for, at renligheden er i top, og vi anvender de nødvendige sterile redskaber. Det samme gælder vores biler, VVS-dele samt materialer osv.

Derfor er vi hos Københavns Vandservice ApS DDS-godkendt af HOFOR.

Flere licitationer i bagagen

Siden etableringen har Københavns Vandservice ApS beskæftiget sig med målerhåndtering, dvs. alt fra opsætning, aflæsning og servicering, af koldtvandsmålere såvel som fjernvarmemålere. Klik her for at læse mere om varmemålere.

Københavns Vandservice ApS har vundet to liciteringer hos Københavns Energi (nu HOFOR), og forlænget kontrakten begge gange. Vi har selvstændigt kørt flere fjernaflæsningsprojekter, hvor gammeldags målere til manuel aflæsning udskiftes systematisk med målere, som kan aflæses centralt, via moderne kommunikationsteknologi.

Derfor er vi hos Københavns Vandservice ApS DDS-godkendt af HOFOR.

Få et tilbud på udskiftning, aflæsning og servicering af vandmåler

Københavns Vandservice har administration og hovedsæde i Viby Sjælland, og derudover værksteds- og lagerfaciliteter i Herlev.

Vi kører dagligt ud for at udskifte, montere, aflæse og service vandmålere og varmemålere i Herlev, Glostrup, Gentofte, Kongens Lyngby og København, så kontakt os for at få et tilbud på nyt gasfyr eller en serviceaftale.

Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 31 62 11 00 – måske er vi lige ud at udskifte en vandmåler, så læg gerne en besked og vi vender tilbage.