Nyt gasfyr?

Overvejer du at skifte til gasfyr, eller at udskifte dit gamle gasfyr med en nyere model? Så kontakt Københavns Vandservice, som har mange års erfaring i at montere gasfyr.

Københavns Vandservice ApS sørger for at montere varmeanlæg. Vi udskifter eksempelvis anlæg med naturgas samt udfører naturgasinstallation for privatpersoner, der benytter sig af eller ønsker at benytte sig af denne form for energikilde.

Skån miljøet med gasfyr

Naturgas er mere skånsomt for miljøet end olie og kul, da udledningen af CO2 er noget mindre. Desuden udnytter moderne gasfyr også vanddampene, der bliver dannet ved forbrænding af naturgassen.

Skift til gasfyr og spar penge

Et gasfyr er en forholdsvis simpel konstruktion, som overordnet består af en gasbrænder samt en kedel.

Man brænder naturgassen af i brænderen, som er placeret i kedlen. Under forbrændingen af gassen, der tilføres, opvarmes vandet til centralvarmeanlægget og det varme brugsvand.

Der vil både være mulighed for at have varmtvandsbeholderen indbygget i gasfyret, eller som i de fleste tilfælde, at have en beholder hængende ved siden af fyret eller under det. Disse beholdere er udført så diskret som muligt og er meget mindre end fx et gammeldags indendørs oliefyr.

Det er beregnet, at der typisk vil være besparelse på 15-20% på varmeregningen, hvis man skifter sit gamle ikke kondenserende fyr til nyt kondenserende. Besparelsen afhænger både af det originale fyrs teknologi, men også af husets størrelse og energivenlighed.

Det er muligt at søge energitilskud fra Energispareaftalen, og du kan læse meget mere om det på Energikøbs hjemmeside.

Kontakt os og hør mere om fordelene ved et gasfyr

Københavns Vandservice har administration og hovedsæde i Viby Sjælland, og derudover er værksteds- og lagerfaciliteter i Herlev. Vi kører dagligt ud for at installere og udskifte gasfyr i Herlev, Glostrup, Gentofte, Kongens Lyngby og København, så kontakt os for at få et tilbud på nyt gasfyr. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 31 62 11 00