VVS DØGNVAGT I KØBENHAVN, ROSKILDE & OMEGN

Vi løser dine akutte VVS problemer

Døgnvagt VVS 24/7
– når uheldet er ude

Har du et akut VVS-problem, så kontakt vores VVS døgnvagt på 27 11 00 06

Står du med et akut VVS-problem, så står du ikke alene – Københavns Vandservice rykker ud og hjælper dig, når du står i vand til knæene, eller helst inden da.

Problemer med vand, varme og sanitet opstår også, når man mindst venter det. Som regel har man ikke planlagt et sprunget vandrør, ligesom manglende varme sjældent kommer særligt belejligt.

Få akut VVS hjælp

Vi rykker ud på i hele Københavnsområdet og hjælper, hvis du står med et akut problem som:

Med døgnservice VVS står vi klar med akut VVS hjælp 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, også lørdag nat og juleaften. Vi kommer omgående, uanset hvad klokken er.

Vores VVS døgnvagt hjælper med vand, varme og sanitet

Vores VVS vagt kan træde til inden for alle VVS-opgaver i forhold til vand, varme, ventilation og sanitetsteknik.

Vi kan reparere alle former for varme- og vandsystemer, herunder i en akut situation, hvor der skal findes en nødløsning.

Du bestemmer selv, hvad der er så akut, at du skal bruge vores VVS døgnvagt, men det kan være en vital forstoppelse, en defekt varmtvandsbeholder, manglende vand, ingen varme eller et problematisk gaskomfur før familiesammenkomsten.

Det kan også være et gennemtæret rør eller en vandhane, som ikke kan lukkes.

Det siger vores kunder

Elite Håndværker
Din garanti håndværker
VVS Håndværker

★★★★★

Montering af vaskemaskine

Havde besøg af Noah, som udover at være meget høflig, også var effektiv og god til at forklare om muligheder og vejledning undervejs.

★★★★★

Indsat blandingsbatteri og skiftet varmepumpe

VVSeren kom til tiden og udførte arbejdet effektivt, venligt og imødekommende. Varmepumpen var ikke bestilt, men det blev hurtigt klart, at den gamle ikke virkede længere. Derefter bestilte han en ny, vendte tilbage og installerede også den. Alt inden for samlet 2 1/2 time. Og alt virker nu, som det skal. En virkelig god oplevelse!

★★★★★

Toilet med indbygget cisterne

Super god service hele vejen rundt! Nemt at fange firmaet på telefonen, fik en hurtig aftale, VVS montøren kom som planlagt og fiksede problemet og fakturaen kom dagen efter.

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Begræns skaden med Døgnvagt VVS

Det kan være katastrofalt nok i sig selv at stå med et sprunget vandrør eller et stoppet afløb, men det kan også give nogle følgeskader, hvis det ikke afhjælpes hurtigst muligt.

Københavns Vandservice træder til med akut VVS hjælp med henblik på både at standse skaden samt at sikre, at omfanget ikke breder sig. Vi samarbejder med forsikringsselskaberne, hvis det viser dig at være en forsikringsskade.

Det vigtigste er, at du tilkalder VVS hjælp så hurtigt som muligt. Vi er ligeglade med, om du har nået at støvsuge eller står med papilotter i håret – vi rykker ud med det ene formål at få standset din VVS skade.

For ældre og syge mennesker kan det være alvorligt at skulle undvære opvarmning, hvis varmen er gået, så tøv ikke med at kontakte vores Døgnvagt VVS, selvom det er uden for almindelig kontortid. Nedbrud i varmeanlæg kender jo desværre ikke klokken.

Din garanti

Din garanti for kvaliteten af vores arbejde

Ring til døgnhjælp

Vi tager altid telefonen i vores VVS døgnhjælp.

Døgnet rundt alle årets dage. Hvis du har et problem med dit VVS, så er det vores problem. Du kan ringe til vores VVS døgnhjælp på telefon 27 11 00 06, så vurderer vi hurtigt, hvad der er behov for.