VVS-SERVICE FOR EJENDOMME & BOLIGFORENINGER

Få en pålidelig samarbejdspartner i VVS

VVS-service for boligforeninger til konkurrencedygtige priser

Københavns Vandservice ApS yder VVS ejendomsservice til alle former for ejendomme herunder boligselskaber, boligforeninger, ejerlejlighedsforeninger, andelsboligforeninger, hoteller og private bygninger.

Vores ejendomsservice kan erstatte en vicevært

Mange ejendomme har ikke en tilknyttet vicevært. Derfor er vores ejendomsservice en praktisk løsning, eftersom det altid kan anbefales at få udført jævnlige VVS-tjek af varmecentralen.

Der er naturligvis mange ejendomme, som har en vicevært, men når han siger op eller går på pension, så kan I overveje at vælge ejendomsservice frem for en reel ansættelse.

Det kan være ressourcekrævende for en mindre ejendom at have ansat en vicevært på fuld tid eller deltid, eftersom der kan være ferier, sygdom, barsel og uforudsete opsigelser fra medarbejderens side.

Dertil kommer problematiske medarbejdere, som kan være dyre, og endnu dyrere at sige op.

Her er ejendomsservice en nem og enkel måde at undgå disse problemer på, og uden at skulle gå på kompromis med gode og ordentlige arbejdsforhold.

Det siger vores kunder

Elite Håndværker
Din garanti håndværker
VVS Håndværker

★★★★★

Montering af vaskemaskine

Havde besøg af Noah, som udover at være meget høflig, også var effektiv og god til at forklare om muligheder og vejledning undervejs.

★★★★★

Indsat blandingsbatteri og skiftet varmepumpe

VVSeren kom til tiden og udførte arbejdet effektivt, venligt og imødekommende. Varmepumpen var ikke bestilt, men det blev hurtigt klart, at den gamle ikke virkede længere. Derefter bestilte han en ny, vendte tilbage og installerede også den. Alt inden for samlet 2 1/2 time. Og alt virker nu, som det skal. En virkelig god oplevelse!

★★★★★

Toilet med indbygget cisterne

Super god service hele vejen rundt! Nemt at fange firmaet på telefonen, fik en hurtig aftale, VVS montøren kom som planlagt og fiksede problemet og fakturaen kom dagen efter.

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Vi kan inddrage alt VVS i vores ejendomsservice

Københavns Vandservice ApS er naturligvis en erfaren og autoriseret VVS-installatør, og derfor kan vi tilbyde gode løsninger i forhold til VVS ejendomsservice, hvor vi udover tilsyn af for eksempel varmecentralen, også kan håndtere løbende vedligeholdelse i lejlighederne, herunder i akutte tilfælde.

Der er mulighed for blot at vælge tilsyn af varmecentralen eller en totalløsning for hele ejendommen.

Din garanti

Din garanti for kvaliteten af vores arbejde

Har dette vakt din interesse?

Københavns Vandservice har administration og hovedsæde i Viby Sjælland, og derudover værksteds- og lagerfaciliteter i Herlev.
Vi kører dagligt ud i Herlev, Glostrup, Gentofte, Kongens Lyngby og København.

Så kontakt for at få professionel VVS-hjælp og et uforpligtende tilbud.