VVS-service for boligforeninger til konkurrencedygtige priser

Københavns Vandservice ApS yder VVS ejendomsservice til alle former for ejendomme herunder boligselskaber, boligforeninger, ejerlejlighedsforeninger, andelsboligforeninger, hoteller og private bygninger.

  • Flyttelejligheder
  • Udskiftning af armatur og lign.
  • Renovation og reparation
  • Målerhåndtering

Kontakt os på 31 62 11 00 for VVS-service for ejendomme, boligforeninger, kontorhoteller mm.

Vores ejendomsservice kan erstatte en vicevært

Mange ejendomme har ikke en tilknyttet vicevært. Derfor er vores ejendomsservice en praktisk løsning, eftersom det altid kan anbefales at få udført jævnlige VVS-tjek af varmecentralen. Der er naturligvis mange ejendomme, som har en vicevært, men når han siger op eller går på pension, så kan I overveje at vælge ejendomsservice frem for en reel ansættelse.

Det kan være ressourcekrævende for en mindre ejendom at have ansat en vicevært på fuld tid eller deltid, eftersom der kan være ferier, sygdom, barsel og uforudsete opsigelser fra medarbejderens side. Dertil kommer problematiske medarbejdere, som kan være dyre, og endnu dyrere at sige op. Her er ejendomsservice en nem og enkel måde at undgå disse problemer på, og uden at skulle gå på kompromis med gode og ordentlige arbejdsforhold.

Vi kan inddrage alt VVS i vores ejendomsservice

Københavns Vandservice ApS er naturligvis en erfaren og autoriseret VVS-installatør, og derfor kan vi tilbyde gode løsninger i forhold til VVS ejendomsservice, hvor vi udover tilsyn af for eksempel varmecentralen også kan håndtere løbende vedligeholdelse i lejlighederne, herunder i akutte tilfælde. Der er mulighed for blot at vælge tilsyn af varmecentralen eller en totalløsning for hele ejendommen.