VVS-installatør fra et autoriseret VVS-firma

Vælger du en autoriseret VVS-installatør til at udføre dit VVS-arbejde, er du sikker på at få færdige resultater, hvor kvaliteten er i top. Med en autorisering har din VVS-installatør fået en godkendelse af, at det arbejde, installatøren udfører med garanti, er i orden.

Hos Københavns Vandservice er vi medlem af Installatørernes Organisation, hvilket sikrer dig en autoriseret og veluddannet VVS-installatør. Vores kvalitetsgaranti ses heldigvis ikke kun i lyset af vores autorisering, men den kommer også til udtryk ved vores anerkendelse fra vores mange tidligere kunder. Vi sætter stor pris på vores tilfredse kunder og på, at de har lyst til at dele deres positive oplevelser med andre. Dette gør dog ikke, at vi hviler på laurbærerne, men det giver os tværtimod endnu mere motivation for at komme ud og levere et godt stykke arbejde og gode resultater til vores kunder.

Skulle uheldet være ude, og skulle du efterfølgende opleve at have problemer med det udførte arbejde, vil Tekniq fungere som din garanti for et godt håndværk og dække skader på op til 100.000 kr. Tag det sikre valg og vælg Københavns Vandservice som din kvalitetsstemplede VVS-installatør.

Kontakt os på 31 62 11 00 for varetagelse af din VVS installation

VVS-installatør med værdier som punktlighed, service og samarbejde

Når du bestiller en VVS-installatør fra Københavns Vandservice, vil du altid blive mødt med professionalisme, faglig ekspertise og resultater af yderst høj kvalitet. I samarbejde med vores kunder stræber vi altid efter at opnå de bedste resultater, der gør vores kunder glade og tilfredse. Vi afleverer aldrig et færdigt resultat, vi ikke selv er stolte af og dét lige gyldigt, om det drejer sig om små reparationer af vandrør eller større nye installationer i køkken eller bad.

Hos Københavns Vandservice ser vi punktlighed som værende en del af vores samlede pakke, der altid indeholder god service og høj kvalitet. Vi vægter professionalisme over for vores kunder højt og er af den holdning, at de bedste resultater kommer gennem et godt samarbejde installatør og kunder imellem. Med punktlighed som en af vores kerneværdier stræber vi efter at give vores kunder de bedste og mest præcise aftaler, hvor unødig ventetid ikke vil være et problem, og hvor vi i fællesskab finder frem til de løsninger, der på bedste vis opfylder vores kunders ønsker og behov.

Hvilke opgaver løser en VVS-installatør typisk?

Generelt set har en VVS-installatør et ret så alsidigt arbejde med mange forskellige typer af opgaver, hvorfor vores installatører har en høj ekspertise på et bredt område inden for VVS. De fleste forbinder måske udelukkende VVS-installatører med en masse arbejde, der har med vand og rør at gøre, men hos Københavns Vandservice vil du opleve, at vores VVS-installatører tilbyder en noget bredere service, og vi mener selv, at vi kan klare alt fra en dryppende håndvask til et strejkende varmeanlæg. Uanset hvad din opgave skulle være, står vores VVS-installatører altid klar til at hjælpe, og hvis du ikke selv helt er klar over, hvad der skal laves, finder vi i samarbejde ud af dette og skræddersyer den bedste løsning til dig til en fordelagtig pris.

På trods af vores alsidige profil, har vi dog også opgaver, vi laver mere oftere andre, og vores VVS-installatører udfører specielt mange af følgende slags opgaver:

  • Tilslutning af gaskomfur
  • Installation af fjernvarmeænlæg
  • Reparation af vandrør
  • Service af fjernvarmeanlæg
  • Installation af gasfyr
  • Udskiftning af radiator
  • Forskellige opgaver i køkken og badeværelse
Kontakt os på 31 62 11 00, hvis du mangler en VVS installatør.