VVS-tjek på Amager, Herlev, Østerbro eller andetsteds i København

Hvis din andelsbolig eller ejerlejlighed skal sælges, er der mange ting, der skal tages stilling til. Der skal blandt andet udføres et VVS-tjek, som er en gennemgang af boligens eller lejlighedens tekniske installationer. I den forbindelse tilbyder vi hos Københavns Vandservice en grundig gennemgang af alle dine installationer. På baggrund af gennemgangen udarbejder vi en tilstandsrapport med billeder, som du efterfølgende modtager pr. mail, hvor lovligheden og funktionsdygtigheden af VVS-installationer fremgår.

Hvordan foregår et VVS-tjek egentlig?

Vi sikrer gennem VVS-tjekket, at rør, rørforbindelser og andet er lovlige og funktionsdygtige. På den måde undgås det, at både køber og sælger støder på ubehagelige overraskelser. Støder vi på uautoriserede fejl eller fejlbehæftede løsninger, giver vi dig hellere end gerne et tilbud på at få rettet fejlen.

Vi tilbyder VVS-tjek til en pris på 800,- inkl. moms.

Kontakt os for mere viden

Hvis du har spørgsmål til, hvordan Københavns Vandservice kan hjælpe dig med dit VVS-tjek, er du mere end velkommen til at kontakte os i dag. Som VVS’er og blikkenslager hjælper vi dagligt en bred vifte af kunder på Amager, Herlev, Østerbro eller andetsteds i København. Vores erfaring og kompetencer gør os til en kvalitetsdygtig VVS’er eller blikkenslager til dit næste projekt. Et VVS-tjek bliver hurtigt en god investering, da du sikrer dig mod at undgå uforudsete omkostninger forbundet med din bolig eller lejlighed, så tøv endelig ikke med at kontakte os.